Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Mont Blanc Legend Red EDP- нов аромат 2022

Posted by Sevdy1 01/04/2022 0 Comment(s) Ревю на нови аромати,

Montblanc Legend Red EDP- НОВ МЪЖКИ АРОМАТ 2022

 

В семейството на  Montblanc се появява завладяващ плодов дървесен аромат: Montblanc Legend Red Eau de Parfum . Интригуваща комбинация от нотки, полученият аромат е мъжествен и шикозен по съвременен начин, който не се натрапва.

 

 

Virant кървав портокал и пикантен грейпфрут създават ярък отвор до първия слой на подправката, кардамон.Сърцето пулсира с кедрово дърво, превърнато в кремообразна топлина със сочен пунш от плодове от хвойна и градински чай, осигуряващи ароматен фужерен привкус. Базовите нотки са обонятелни нотки на дърво, махагон и атласки кедър, създаващи естествена дълбочина със съблазнителната кремообразна сладост, предоставена от зърната тонка. Montblanc Legend Red се нуждае от момент, за да се установи, за да бъде наистина оценен. Дървесната основа излиза от бутилката, преди да остави сочната свежест да блести, допълвайки перфектно топлината на дървото, за да създаде харизматичен аромат.

 

 

 

Интензивността на Legend Red е предназначена да ви даде тласък на увереност, докато прегръщате своята сила и мощ.

Вълнуващият аромат идва в ярък червен флакон. Червеният цвят е избран, за да представи дълбочината и гамата на емоциите. Емблематичната бутилка Montblanc и новият червен цвят са страхотни допълнения към всяка колекция от аромати, съчетавайки богата дървесина с плодове в завладяващ аромат.

 

 

 

Leave a Comment