Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Продукти


Всички продукти в сайта са 100% оригинални, с гарантиран произход и доказано качество, без изключения. Цените в сайта са с включен ДДС. Сайтът запазва правото си да променя цени и промоции.

    EDT (Eau De Toilette)
– това е тоалетна вода, която съдържа от 5% до 15% (~ 10%) ароматен концентрат. Преобладаващ аромат на парфюма са връхните нотки или първия аромат, който се усеща. Тоалетната вода е най-разпространената форма за предлагане на ароматите, особено за лятото.
    EDP (Eau De Parfum) – това е парфюмна вода, която съдържа ароматен концентрат, достигащ до над 10% и 20% (~ 15%). Преобладаващи нотки в нея са средните тонове или сърцевината на ароматите. Парфюмната вода е по-трайна и натрапчива от тоалетната вода, но не е подходяща за по-топлите месеци.
    EDC (Eau De Cologne) – или просто одеколон, той съдържа от 3% до 8% (~ 5%) етерични масла, или комбинация от екстракти, алкохол и вода. Одеколоните са предимно цитрусов шипров тип парфюми като мъжките одеколони са различни от дамските.
    Парфюмен екстракт (Le Parfum) – това е най-чистата и най-издържливата парфюмна форма. Трайността на парфюмирания екстракт достига до 18 часа, а съдържанието на етерични масла в него е около 15-40%.


Продукти без опаковка

Това са група продукти, които са без официална опаковка, кутийка и някой път са и без капачка. Продуктите в тази категория не са използвани или употребявани и качеството им е същото като на стандартните продукти. Те идват в транспортна опаковка, която цели да предпази съдържанието и цялостта на шишенцата им. Продуктите без опаковка са идентични на тестерите и се препоръчват само за лично ползване.

Оферти


Всеки ден в сайта се предлагат различни интересни предложения, които са валидни в рамките на определен (ограничен) период от време. След изтичане на офертата тя може да не бъде пусната отново.

Промоции

Това са продукти, намалени от оригиналната им цена в сайта. Специалните предложения са валидни до изчерпване на количествата или за определен (ограничен) период от време.