Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА Parfum4e.com – повече от парфюмерия в интернет!

 

               

 

Онлайн пазаруването е най-лесният, бърз, и приятен начин да намерим, поръчаме и получим търсения от нас продукт на изгодна цена и в най-кратък срок. Parfum4e.com  е онлайн магазин, където ще имате комфорта и сигурността, която ви е нужна при избор на парфюми и козметика с доказан произход и високо качество.

 

Parfum4e.com е съвременна онлайн платформа за продажба на маркова парфюмерия. Основана през 2017 година в град Пловдив, през годините тя се е превърнала в основен търговец на качествена и утвърдена маркова парфюмерия. Още тогава нашата цел беше да направим света около нас още по-красив. Всички наши щастливи клиенти са доказателство за нас, че сме на прав път. В същото време това е и огромен ангажимент. Ангажимент за непрекъснато усъвършенстване, да избираме за вас най-добрите продукти и да ги доставяме възможно най-бързо, да бъдем винаги на ваше разположение и да превърнем пазаруването в едно уникално изживяване.

 

Защо да изберете нас

 

Влизайки в нашата online парфюмерия, Вие пристъпвате в един свят на аромати. В нашият online магазин, опериращ на територията на България, Вие ще намерите всичко, от което имате нужда за Вас и вашите любими хора. Доверете се на нашия професионализъм, опит и коректност в бранша, за да се погрижим за красотата и самочувствието Ви!

Разглеждането на сайта ни е удоволствие за сетивата. Тук разказваме историята на известните парфюмерийни и модни къщи и даваме подробна информация за продуктите, показвайки най-новите визии на марките.

 

Огромен асортимент от продукти

 

Parfum4e.com  Ви предлага огромен избор от продукти за всеки вкус. Всеки ден добавяме и разширяваме нашия асортимент от 100%  оригинални продукти- парфюми и козметика, за да задоволим желанията и на най-взискателните потребители. При нас ще намерите не само известни парфюмни и козметични марки от цял свят, но и уникални нишови марки, които не можете да намерите в обикновените парфюмерии. Ние от Parfum4e.com  изграждаме асортимента си единствено и само чрез официалните представители на селективни марки, защото знаем колко важно за Вас е да получите качество както по отношение на продуктите, така и в обслужването. С времето ще добавяме все повече марки и ще разширяваме портфолиото, за да отговорим на Вашите търсения.

 

Лесно ориентиране и бързо търсене благодарение на нашият каталог

 

С подобрените възможности за филтриране, както на категории, така и на отделни продукти, можете лесно да откриете и изберете точно това, което търсите само с няколко клика. Това спестява излишно време, за да откриете желаният от Вас продукт бързо и лесно.

Когато създавахме нашият каталог, основна цел беше той да бъде лесен и удобен за потребителите при търсене на желания от тях продукт сред огромния ни асортимент от продукти.

 

С грижа за бъдещето

 

Ние подкрепяме марки, които се грижат за света около нас, както и предоставяме на клиентите си информация за текущите устойчиви иновации в опаковките и съставките. Vegan, Bio, PETA.

 

Удобно и лесно пазаруване от всяко устройство

 

Винаги и навсякъде нашия сайт ще се адаптира точно към Вашите нужди и изисквания. Онлайн парфюмерия Parfum4e.com  върви в крак с времето и Ви предлага най-новите тенденции в онлайн търговията.

Благодарение на адаптивния дизайн на нашия сайт, можете да пазарувате само с няколко клика от всички Ваши устройства- бързо, лесно и сигурно. Направихме промени при визуализацията на сайта еднакво добре на различни устройства (смартфони, лаптопи, таблети или smart TV), което спомага за улеснението на целия процес при поръчка от Parfum4e.com 

 

Поръчки

 

Ако за първи път пазарувате при нас онлайн, може да сте сигурни, че поръчвате при утвърден, дългогодишен и отговорен търговец, който  е на линия да посрещне Вашите въпроси и да гарантира доставки, рекламации и бърза комуникация. Ако вече ни познавате от магазините, ще може да се отдадете на beauty шопинг денонощно и само с един клик.

 

 

Нашите цели

 

- Да направим пазаруването Ви онлайн, бързо, лесно, приятно и различно.

 

- Високо ниво на комуникация, благодарение на което без затруднения да изберете и поръчате най-подходящия продукт, отговарящ на всичките Ви изисквания.

- Конкурентни и изгодни цени, поддържането на които е възможно, защото работим без посредници и доставяме продуктите директно до клиента.

 


Ще се радваме да направите своя сполучлив избор, а ние ще се погрижим пазаруването в Parfum4e.com  да бъде винаги удоволствие за Вас, като ви потопим в свят на изящни ухания.

 


Parfum4e.com e собственост на фирма "Еко-Вас 54" ЕООД с инд.N: 115667958