Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Giorgio Armani Terra di Gioia EDP 100ml за жени

Giorgio Armani Terra di Gioia EDP 100ml за жени

Terra di Gioia Giorgio Armani for women е богат и наситен дамски аромат от италианската марка Giorgio Armani. Направен в лаконичен свеж стил, този възхитителен женски аромат напълно отразява изключителната природа и чувственост на характера на своите очарователни, романтични собственички. Парфюмът предава приказната атмосфера на топлото италианско Средиземноморие с хладните си нюанси на морския бриз, изгарящ от летните горещини пясък, постепенно охлаждащ се привечер на безлюдните плажове. Тези буйни пясъчни дюни изглеждат още по-изразителни на фона на огромни величествени планини, обвити в искряща мъгла от сочна лятна зеленина. Всичко това е Giorgio Armani Terra Di Gioia: ненадминати комбинации от топлина и прохлада, в максимална естественост и лекота на възприятията на всеки нюанс от страхотната парфюмна пирамида.

Началните нотки са представени от комбинация от цитрусови акорди на бергамот и слънчева мандарина, съчетани със сладка кадифена круша. В сърцето на аромата разцъфтяват ценни пъпки от рядък жасмин и ефирни бадемови цветчета. Нежните венчелистчета от бадемов цвят се сливат с богат амброво-мускусен шлейф в базата.


Връхни нотки: бергамот, круша, мандарина

Средни нотки: бадемови цветчета, жасмин

Базови нотки: дървесна смола, мускус
Лансиран 2021г.

Напишете ревю

Забележка: Моля напишете вашият отзив на Български език. (HTML тагове не се поддържат)
    Не ми харесва           Отличен

  • Продуктов код: Giorgio Armani Terra di Gioia
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 193.00 лв.
  • без ДДС: 193.00 лв.

Опции

Етикети: бергамот, круша, мандарина, бадемови цветчета, жасмин, дървесна смола, мускус

Loading...