Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

За нас

Parfum4e.com е интернет магазин. През годините  разширява и обогатява своя асортимент.

Магазин  Parfum4e.com работи само с официални вносители за България на селективна парфюмерия и козметика, както и на препоръчителни за страната ни цени.

Parfum4e.com работи само с официални вносители за България на селективна парфюмерия и козметика, както и на препоръчителни за страната ни цени.

Всички продукти, публикувани в магазина са абсолютно 100% оригинални, с гарантирано качество и произход. В сайта се предлага голям асортимент от дамски и мъжки парфюми на водещи световноизвестни марки.

Нашата мисия е да Ви осигурим:

- високо ниво на комуникация, благодарение на което без затруднения да изберете и поръчате най-подходящия продукт, отговарящ на всичките Ви изисквания;

- конкурентни и изгодни цени, поддържането на които е възможно, защото работим без посредници и доставяме продуктите директно до клиентаParfum4e.com e собственост на фирма "Еко-Вас 54" ЕООД с инд.N: 115667958