Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Sospiro

Sospiro е марка луксозни аромати, създадена от Серхио Момо (Sergio Momo), основател и на парфюмната марка Xerjoff. Тази луксозна и очарователна парфюмна красота е посветена на мелодичната класическа музика, а името на всеки от ароматите означава музикален термин. Художествената идея на Sospiro е да свърже парфюмната колекция, която има италиански или средиземноморски произход, с друга форма на изкуството – класическата музика и театралната опера. Като всяка луксозна селективна парфюмерия, Sospiro Perfumes има индивидуалност, оригинална концепция и невероятно богатство на състава. Новата марка гали не само обонянието, но и радва окото. Плюс към всички достойнства – очарователните флакони са приятни на допир с мека кадифеност като нежно докосване на розови листенца. Уникалните флакони са увенчани с луксозни златни капачки, извисяващи се гордо като короната на император. Марката включва, както женски и мъжки, така и унисекс аромати, готови да зарадват дори най-изтънчения вкус.

Избирайки парфюм от Sospiro Perfumes можете да бъдете уверени в своята неповторимост – това са много редки, уникални и показващи статус парфюми. Модна къща Xerjoff, под чиято шапка са Sospiro Perfumes, е световно известна като производител на най-ефектната, луксозна, шикозна нишова парфюмерия. Марката е известна със своето истинско италианско качество и темпераментност на създадените парфюм. Sospiro Perfumes – това е артистична красота, разработена за избрани мъже и жени.

Няма добавени продукти в тази категория.