Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Tiziana Terenzi

Tiziana Terenzi е италианска семейна модна къща. Тя е създадена през 1968г. в провинциалния италиански град - Католика, от Evelino Terenzi. Първоначално модната къща се казвала „Cereria Terenzi” и се занимавала с производството на изтънчени ароматни свещи. Като син на майстор на свещи, Евелино искал да продължи семейния бизнес, но в него винаги съществувало влечението към ароматите, което го подтикнало да разчупи границите на бащиния занаят и да вкара любимите си ухания в свещите.

Дейността на модната къща стартирала в стая с големина от 16 кв. метра, но благодарение на високите амбиции и ентусиазъм на Евелино, бизнесът бързо се развил. Когато децата му – Тизиана и Паоло Терензи поели семейния бизнес, решили да стартират и производството на парфюми. Тизиана поела дизайнерската част и започнала да създава невероятни ароматни композиции, а Паоло седнал на президентския стол на компанията.

През 2012г. Tiziana Terenzi пуска първия си аромат, носещ името „Esctasy.” С него модната къща постига удивителен успех и започва да лансира нови парфюми всеки месец. До момента (до 2018г.) са лансирани 48 съвършени ухания. Брандът е фокусиран единствено върху създаването на унисекс парфюми.

Показване:
Подреждане по:

Tiziana Terenzi Andromeda EDP 100ml унисекс

Andromeda Tiziana Terenzi е красив, тайнствен и съблазнителен ориенталско-флорален унисекс парфюм.Ар..

232.00 лв. без ДДС: 232.00 лв.

Tiziana Terenzi Arethusa EDP 100ml унисекс

Tiziana Terenzi Arethusa е чист и свеж аромат, вдъхновен от солените морски води и цъфтящи градини..

159.00 лв. без ДДС: 159.00 лв.

Tiziana Terenzi Bigia Extrait De Parfum EDP 100 ml унисекс

Tiziana Terenzi Bigia е цветно-ориенталски унисекс парфюм, построен около наситени цветни акценти,..

292.00 лв. без ДДС: 292.00 лв.