Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Lalique Encre Noire Sport EDT 100ml за мъже

Ново! Lalique Encre Noire Sport EDT 100ml за мъже

Lalique Encre Noire Sport е свеж дървесен аромат за мъже. Той е нова по-динамична, но също толкова елегантна версия на емблематичния Encre Noire Homme от 2006 година

Съчетанието от дървесни ухания и ветивер е свързващото между двата парфюма, но в Encre Noire Sport са добавени водни нотки.

Ароматът се отваря с взрив от тонизиращ грейпфрут и бергамот, подсилени от полъх на кипарис и едва доловима ухайна лавандула. Водните нотки в сърцевината обхванати от освежаващи тонове на индийско орехче и два вида ветивер: топъл и буен бърбън ветивер и загадъчен и опушен таитянски ветивер. Балансираната основа съдържа кашмирено дърво (кашмеран)и бял мускус.

Флаконът запазва формата на оригинала, но черният отенък на стъклото е променен в изискан нюанс на сивото, с червен надпис „sport“.

Връхни нотки: грейпфрут, бергамот, кипарис, лавандула

Средни нотки: водни нотки,индийско орехче, Bourbon ветивер, хаитянски ветивер

Базови нотки: кашмеран, мускус

Лансиран през 2013 година.

Напишете ревю

Забележка: Моля напишете вашият отзив на Български език. (HTML тагове не се поддържат)
    Не ми харесва           Отличен

  • Продуктов код: Lalique Encre Noire Sport
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 59.00 лв.
  • без ДДС: 59.00 лв.

Опции

Етикети: грейпфрут, бергамот, кипарис, лавандула, водни нотки, индийско орехче, Bourbon ветивер, хаитянски ветивер, кашмеран, мускус

Loading...