Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Tom Ford Velvet Orchid EDP 100ml за Жени

Ново! Tom Ford Velvet Orchid EDP 100ml за Жени

Tom Ford Velvet Orchid - поредния парфюмен шедьовър на марката, въплътил съблазнителната сила на емблематичния си предшественик Black Orchid. Ориенталски аромат наситен с чувственост и неотразимост, който води до пристрастяване!

Композицията започва с бергамот, мандарина, Succan absolute (пречистен екстракт от ром) и мед. В сърцевината на това творение, съставена от цветни нотки, може да се отличи вечния и характерен за Tom Ford аромат въображаема нотка на черна орхидея, комбинирана с нотки на кадифена орхидея, която дава името на парфюма. Те са допълнение от интензивно масло от турска роза, жасмин и лилава орхидея, която расте в дивата пустош на южния бразилски бряг. Могат да се доловят и нотки на портокалов цвят, роза, нарцис, зюмбюл и хелиотроп. Композицията завършва с топла основа от богати аромати на балсам перу, смирна, лабданум, сандалово дърво, велур и ванилия.

Връхни нотки: мандарина, бергамот, ром, мед

Средни нотки: жасмин, розово масло, орхидея, черна орхидея, магнолия, портокалов цвят, зюмбюл, хелиотроп, нарцис

Базови нотки: балсам перу, лабданум, сандалово дърво, ванилия, велур, смирна

Лансиран през 2014 година.

Напишете ревю

Забележка: Моля напишете вашият отзив на Български език. (HTML тагове не се поддържат)
    Не ми харесва           Отличен

  • Продуктов код: Tom Ford Velvet Orchid EDP 100ml за жени
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 225.00 лв.
  • без ДДС: 225.00 лв.

Опции

Етикети: мандарина, бергамот, ром, мед, жасмин, розово масло, орхидея, черна орхидея, магнолия, портокалов цвят, зюмбюл, хелиотроп, нарцис, балсам перу, лабданум, сандалово дърво, ванилия, велур, смирна

Loading...