Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Baldessarini Black EDT 75ml за мъже

Baldessarini Black EDT 75ml за мъже

Baldessarini Black е луксозен и екстравагантен мъжки парфюм , вдъхновен от класическият аромат Baldessarini, който поставя началото на всички парфюми от марката. Ценен, стилен, луксозен. Baldessarini Black е създаден за увереният ценител, който търси качеството и желае да се потопи в нова, необичайно отличителна и изразителна композиция, която подобрява класическия аромат. Мъж, който винаги претендира само за най-доброто и ориентацията му е насочена към луксозният сегмент.

Black Baldessarini, пленява със стилна елегантност, семпъл лукс и мощна мъжественост. Началото на ароматната пирамида се открива остро с пикантните нотки на розов пипер, пресен босилек и синтетично проектирани нотки лед, които разрязват аромата с леденостуден полъх. Остротата в началото се омекотява в сърцето с интензитета на ароматен здравец, деликатна смирна и елегантно пачули. Основата на Black Baldessarini е истинско пиршество за душата. Топли нотки тонка боб, аристократична кожа и ценен лабданум, завършват композицията с неподправена нотка мъжественост.  

Връхни нотки: розов пипер, босилек, лед
Средни нотки: здравец, смирна, пачули
Базови нотки: тонка боб, кожа, лабданум
Лансиран 2019г

Напишете ревю

Забележка: Моля напишете вашият отзив на Български език. (HTML тагове не се поддържат)
    Не ми харесва           Отличен

  • Производител: Baldessarini
  • Продуктов код: Baldessarini Black
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 85.00 лв.
  • без ДДС: 85.00 лв.

Опции

Етикети: розов пипер, босилек, лед, здравец, смирна, пачули, тонка боб, кожа, лабданум

Loading...