Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Chloe Nomade Absolu de Parfum EDP 30ml за жени

Chloe Nomade Absolu de Parfum EDP 30ml за жени

Chloe Nomade Absolu de Parfum е смел и авантюристичен дамски парфюм, лансиран през 2020 година, като една нова и по-интензивна версия на класическият Chloe Nomade Еau de Parfum. Ароматът е олицетворение на свобода, лекота и женственост. Chloe Nomade Absolu de Parfum, е символ на свободолюбивият женски дух, който жадува за вълнуващи приключения и пътувания към нови, непознати места.

Ароматната пирамида на този разкошен и женствен дамски парфюм е изградена от шипрови и дървесни ароматни тонове. Дъбовият мъх остава в оживеното сърце на Nomade, но тук той разкрива неочаквано усъвършенстване. Разкошната текстура на сладка слива Mirabelle, придава ново и по-сочно измерение в необятната вселена на Chloe Nomade Absolu de Parfum. Неговата чувственост и интензитет са подсилени от кадифени нюанси давана, а топъл полъх от сандалово дърво и мускус, придават абсолютно зашеметяващ завършен вид.  

Връхни нотки: слива Mirabelle
Средни нотки: давана, дъбов мъх
Базови нотки: сандалово дърво, мускус
Лансиран 2020г.

Напишете ревю

Забележка: Моля напишете вашият отзив на Български език. (HTML тагове не се поддържат)
    Не ми харесва           Отличен

  • Продуктов код: Chloe Nomade Absolu de Parfum
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 95.00 лв.
  • без ДДС: 95.00 лв.

Опции

Етикети: слива Mirabelle, давана, дъбов мъх, сандалово дърво, мускус

Loading...