Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Carolina Herrera Very Good Girl Glam EDP 30ml за жени

Carolina Herrera Very Good Girl Glam EDP 30ml за жени

Carolina Herrera Very Good Girl Glam е брилянтен и смел дамски парфюм, който разкрива ослепителната еволюция на класическото ухание Very Good Girl. Преминавайки границите с изключително устойчиви съставки и уникални нови процеси за извличането им, Very Good Girl Glam е ода за силата на женствеността. Жената, която носи Very Good Girl Glam, не се страхува да бъде забелязана заради нейната личност. Безстрашна и категорична, тя има увереността да изрази себе си.


Началото на ароматната композиция се отваря с искрящ аромат на вишна и горчив бадем. Вишната в Very Good Girl Glam притежава много дълбоко и интензивно ухание, което блести в тъмно червени и розови нюанси. В сърцето на аромата за да бъде подсилена женствеността на Very Good Girl Glam са поместени флорални нотки на елегантна роза и лилия. Основата е обогатена с дървесно ухание на ветивер и сладка бурбонска ванилия.  


Връхни нотки: вишна, горчив бадем

Средни нотки: роза, лилия
Базови нотки: бурбонска ванилия, ветивер
Лансиран 2022г.

Напишете ревю

Забележка: Моля напишете вашият отзив на Български език. (HTML тагове не се поддържат)
    Не ми харесва           Отличен

  • Продуктов код: Carolina Herrera Very Good Girl Glam
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 125.00 лв.
  • без ДДС: 125.00 лв.

Опции

Етикети: вишна, горчив бадем, роза, лилия, бурбонска ванилия, ветивер

Loading...