Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Boucheron Place Vendome EDP 50ml за жени

Boucheron Place Vendome EDP 50ml за жени

Place Vendome е класифициран като ориенталско-плодово ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на портокалов цвят, роза, розов пипер. Сърдечните нотки са богати на мед, жасмин, божур. Базовите нотки изобилстват от уханието на бензоин и кедър. Ароматната композиция на Boucheron Place Vendome е заслуга на Натали Лорсън (Nathalie Lorson), Оливие Кресп (Olivier Cresp).

Boucheron представя новия аромат за жени, носещ гръмкото име Place Vendôme, кръстен по името на мястото, където Фредерик Бушерон създава първия си магазин за бижута през 1893 година, разположен на Place Vendome 26 в Париж. Представлявайки повече от век прекрасни бижута и шармантни творения на светлината, този нов парфюм се появява като превъплъщение на историята на Boucheron. Всяка дама, която носи Boucheron, е свободна, независима и самоуверена, и разчита на собствените си сили, досущ красотата на скъпоценния камък, който улавя светлината и я разпръсква в блестящи лъчи.Но тук вместо човек имаме приказка: приключението на утринната светлина, когато Париж сънува и когато изгряват слънчевите лъчи в ранната сутрин.


Връхни нотки: портокалов цвят, роза, розов пипер
Сърдечни нотки: мед, жасмин, божур
Базови нотки: бензоин, кедър
 

Лансиран през 2013 година.

Напишете ревю

Забележка: Моля напишете вашият отзив на Български език. (HTML тагове не се поддържат)
    Не ми харесва           Отличен

  • Производител: Boucheron
  • Продуктов код: Place Vendome
  • Наличност: В наличност
  • Цена: 45.00 лв.
  • без ДДС: 45.00 лв.

Опции

Етикети: портокалов цвят, роза, розов пипер, мед, жасмин, божур, бензоин, кедър

Loading...