Сайтът използва бисквитки за статистика и анонимно таргетиране. За повече подробности прочетете нашата политика за лични данни и употреба на бисквитки.

Tiziana Terenzi

Tiziana Terenzi е италианска семейна модна къща. Тя е създадена през 1968г. в провинциалния италиански град - Католика, от Evelino Terenzi. Първоначално модната къща се казвала „Cereria Terenzi” и се занимавала с производството на изтънчени ароматни свещи. Като син на майстор на свещи, Евелино искал да продължи семейния бизнес, но в него винаги съществувало влечението към ароматите, което го подтикнало да разчупи границите на бащиния занаят и да вкара любимите си ухания в свещите.

Дейността на модната къща стартирала в стая с големина от 16 кв. метра, но благодарение на високите амбиции и ентусиазъм на Евелино, бизнесът бързо се развил. Когато децата му – Тизиана и Паоло Терензи поели семейния бизнес, решили да стартират и производството на парфюми. Тизиана поела дизайнерската част и започнала да създава невероятни ароматни композиции, а Паоло седнал на президентския стол на компанията.

През 2012г. Tiziana Terenzi пуска първия си аромат, носещ името „Esctasy.” С него модната къща постига удивителен успех и започва да лансира нови парфюми всеки месец. До момента (до 2018г.) са лансирани 48 съвършени ухания. Брандът е фокусиран единствено върху създаването на унисекс парфюми.

Показване:
Подреждане по:

Tiziana Terenzi Kirké Extrait De Parfum EDP 100 ml унисекс

Kirke Tiziana Terenzi  е сладък, екзотичен и съблазнителен унисекс парфюмен екстракт от италиан..

283.00 лв. без ДДС: 283.00 лв.

Tiziana Terenzi Mirach Extrait De Parfum EDP 100 ml унисекс

Mirach Tiziana Terenzi е завладяващ сетивата уникален букет от прекрасни ориенталски и пикантни..

366.00 лв. без ДДС: 366.00 лв.

Tiziana Terenzi Vele Extrait De Parfum EDP 100 ml унисекс

Vele Tiziana Terenzi е ярък и отличаващ се със собствен характер унисекс парфюм от италианската..

296.00 лв. без ДДС: 296.00 лв.